Personvernerklæring

BESKYTTELSE AV PERSONOPPLYSNINGER

Samfunnet har dataressurser beregnet på å enklere administrere bestillinger og promotering av Académie Scientifique de Beauté-produkter

PERSONOPPLYSNINGER BEHANDLET

Personopplysninger betyr data som identifiserer deg som en fysisk person. Académie Scientifique de Beauté kan behandle følgende typer personopplysninger om deg:

- Dine kontaktopplysninger, inkludert for- og etternavn, e-postadresse, fasttelefon- og mobiltelefonnummer, hjemmeadresse, faktureringsadresse hvis forskjellig, fødselsdato

- Brukerinformasjon, for eksempel hvis du besøker nettstedet vårt (eksempel: IP-nummer, type enhet og nettleser, tidssone, geografisk plassering, samt dine interesser og preferanser, etc.)

Brukeren informeres om at dersom han ikke ønsker å oppgi de forespurte personopplysningene, vil selskapet ikke være i stand til å utføre bestillingen hans.

Vi behandler dine personopplysninger til følgende formål:

For å gi informasjon og tilbud til kunder av Académie Scientifique de Beauté.

For å behandle bestillinger

DELING MED TREDJEPART

Vi kan dele personopplysninger med tredjeparter.

Dataene dine er ikke ment å overføres utenfor EU.

Disse dataene oppbevares i en periode på tre (3) år fra siste kontakt med brukeren.

I samsvar med lov 78-17 av 6. januar 1978 (endret ved lov 2004-801 av 6. august 2004 om beskyttelse av enkeltpersoner med hensyn til behandling av personopplysninger) knyttet til datamaskiner, filer og friheter, har nettstedet blitt erklært til National Commission for Computing and Freedoms (www.cnil.fr).

DATAMASKIN OG FRIHET

I henhold til det generelle regelverket for beskyttelse av personopplysninger (RGPD) har kontoinnehaveren rett til å få tilgang til, endre, rette og slette opplysninger om vedkommende.

Scientific Academy of Beauty

157-189, rue Léon-Jouhaux - CS 70502 - 78507 Sartrouville - Frankrike
Serviceclient@academiebeaute.com

Académie Scientifique de Beauté forbeholder seg retten til å endre, avslutte, suspendere eller avbryte, når som helst, av hvilken som helst grunn og etter eget skjønn, tilgang til hele eller deler av nettstedet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle konsekvenser av disse endringene.