LEVERINGSINFORMASJON:

Vi benytter Posten Norge / Bring utsendelse av varer fra vår nettbutikk.

Alle ordre som inneholder tilgjengelige artikler pakkes senest påfølgende virkedag, og skal være levert i løpet av 1 – 4 dager avhengig av hvor du bor.
Små pakker leveres direkte i din postkasse.
Større pakker leveres til din nærmeste post i butikk eller ditt nærmeste postkontor.
Dersom ikke pakken er hentet innen 14 dager vil den bli sendt i retur til oss.

Alle ordre leveres fraktfritt fra academiebeaute.no – uansett ordrebeløp.

Du vil motta sporingsinformasjon fra Posten/Bring så snart ordren er pakket.

Har du spørsmål vedrørende leveringer, kan du gjerne ta kontakt på firmapost@academie.no.

Academie Scientifique de Beautè. Paris
Alpha-Derma Norge as, Østkilen 4A, 1621 Gressvik

RETUR AV VARER:

Reklamasjon og angrerett..

Alle varer som sendes fra vårt lager undersøkes nøye innen de sendes til deg. Skulle varen likevel vise seg å være skadet eller ha noen form for feil eller mangel ved mottak ber vi deg vennligst ta kontakt med oss på kundeservice@academie.no så fort som mulig og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget dette.

Vi sender naturligvis ny uskadet vare til deg som erstatning hvis dette skulle være tilfelle.

Dersom du heller ønsker å sende varen tilbake til Academiebeaute.no, ber vi om at du leser igjennom informasjonen i angrerettskjemaet eller tar kontakt med vår kundeservice innen du returnerer varen. Som kunde betaler du returfrakten. Vi er ikke ansvarlig for forsendelser som sendes tilbake til oss fra kunden.

Som forbruker har du returrett i 14 dager fra og med den dagen du mottar varen med angrerettskjema (og informasjon). Angrerettskjema finner du her. Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side eller der selve leveringen har medført at varen ikke kan leveres tilbake eller varer som raskt forringes fysisk.

Dette innebærer blant annet at du ikke kan ha tatt produktet i bruk. Vi anbefaler deg å ta vare på originalemballasjen, Dersom originalemballasjen er av en slik karakter at den anses som en del av selve varen vil angreretten bortfalle ved brutt originalforsegling.

Returadresselapp får du ved å kontakte Academies kundeservice på tlf. 9701 0797 eller via

e-post til kundeservice@academie.no. Tilbakebetaling skjer innen 14 dager etter at vårt lager har mottatt varen i retur og under forutsetning av at returen er godkjent. Vi er ikke ansvarlig for skader på, eller tap av, forsendelser som sendes tilbake til oss fra kunden.

VIKTIG INFORMASJON !!

Best før dato

På alle våre produkter finnes et symbol lik en krukke med åpnet lokk, og ved siden av krukken står det beskrevet produktets forventede holdbarhetstid – i antall måneder.

Slik kan du se hvor lang produktets holdbarhet er fra forseglingen er brutt.

Dette er kun en indikasjon, og holdbarheten påvirkes blant annet av følgende faktorer:
Direkte sollys

Temperaturer under 5 grader, eller sterk varme.

Og husk - bruk ren spatel når du bruker produktet – ikke bruk fingrene direkte i krukken.

Allergisk Reaksjon

Hvis du har fått en allergisk reaksjon av et Academie produkt ber vi deg kontakte oss for mer informasjon. kundeservice@academie.no eller 9701 0797.

Academie Scientifique de Beautè. Paris
Alpha-Derma Norge as, Østkilen 4 A, 1621 Gressvik.