Våre merker

Oppdag historien til våre 3 merker: Académie Scientifique de Beauté, Derm Acte og Bronz'Express.

Académie scientifique de beauté

Historien til ACADEMIE SCIENTIFIQUE DE BEAUTÉ begynte i 1890. I verkstedet sitt skapte Dr. Alexandre Lamotte innovative behandlinger med unike teksturer.

Drevet av en permanent innovasjonstilnærming, utvikler merket nå aktive og ansvarlige komposisjoner basert på en øko-biomimetisk formulering som respekterer mennesker og miljø. Dens mål: å bevare hudens økosystem samtidig som den gir den muligheten til å tilpasse seg for bedre effektivitet. Merket er en pioner innen kosmetisk innovasjon, og kjennetegnes ved sin akademiske tilnærming og sin kunnskap i formuleringen av produktene. Hans konstante bekymring? Å finne best mulig balanse mellom kvalitet, naturlighet, effektivitet og sanselighet. Académie Scientifique de Beauté formidler dermed sin kunnskap, deler sin kunnskap og streber også etter å utdanne slik at alle kan finne den rette skjønnhetsrutinen takket være ekspertisen til sine ambassadører, fagfolk fra skjønnhetsinstitutter og spas.

Våre flaggskip-produkter

Derm Acte

DERM ACTE -merket ble opprettet i 1926 og utvikler høyytelses anti-aldrings dermo-kosmetiske behandlinger, til støtte for estetiske medisinske prosedyrer. Hvert produkt er formulert rundt en overveldende aktiv ingrediens, hentet fra den medisinske verdenen, med sikte på umiddelbare resultater. Teamet av forskere har utviklet en revolusjonerende kosmetisk prosess, Emulsion Technology [EMS] ved submikron innkapsling, som kombinerer tidoblet sensorialitet med optimal penetrasjon av aktive ingredienser. Denne teknologien forbedrer biotilgjengeligheten betraktelig: innlemmet i formler, gjør den dem perfekt assimilerbare av huden og øker ytelsen samtidig som den gir teksturer enestående finesse og følelse.1926

Et annet sterkt punkt med DERM ACTE er bruken av hyaluronsyrer med forskjellig molekylvekt, samt en unik prosess for innkapsling av hyaluronsyre med høy molekylvekt som gjør den tilgjengelig hvor kun injeksjoner har vært mulig.

Garanterer et optimalt resultat takket være unike formler med avansert kosmetisk teknologi.

Våre flaggskip-produkter

Bronz'Express

Bronz'Express-merket skylder navnet sitt til sin veldig berømte Tinted Self-Tanning Lotion , en ekte kosmetisk revolusjon.

Det var i 1960 at Bronz'Express lanserte sin første Self-Tanning Lotion i verden. hvis formel har vært uendret siden den ble opprettet. Denne kosmetiske revolusjonen kombinerer en myk blomsterduft med en farget flytende formel som umiddelbart blir en del av kvinners skjønnhetsritualer.

Siden den gang har Bronz'Express-tonede formler sikret enkel påføring og en umiddelbar sunn glødeffekt. Huden får en naturlig, subtil gylden brunfarge.

En formel ofte kopiert, aldri likt

En av originalitetene til Bronz'Express-formlene ligger i kombinasjonen av flere ingredienser, inkludert DHA, som samhandler med aminosyrene som er tilstede i stratum corneum i huden, og dermed aktiverer fargeprosessen.

Fordi navnet, BRONZ'EXPRESS , oppsummerer alle dets krefter:
• "Bronz" for soling, solbrun hud med sunn glød, solkysset hudfarge...
• "Express" for rask, umiddelbar, umiddelbar...

Å velge BRONZ'EXPRESS er garantien for en naturlig brunfarge identisk med den som oppnås av solen, på bare noen få timer! Alt uten de negative effektene forårsaket av UV-stråler.

Våre flaggskip-produkter